Александар Илић је представник на овогодишњем Fall for Dance North

Александар Илић уметнички директор БЕЛЕФ фестивала на позив уметничког директора Ибрахимоф Илтера је представник из Србије на овогодишњем V интернационалном плесном фестивалу Fall for Dance North који се одржава од 3. до 6. октобра ове године у Торонту (Канада).
Током пет година постојања овог фестивала представњено је 44 плесне компаније са учешћем 348 играча и 177 музичара, од чега је премијерно изведено 9 оригиналних продукција у оквиру фестивала. Ове године публици ће бити представљено 24 одабране продукције из Канаде, Европе и са Новог Зеланда.

 

И овогодишњи фестивал је окупио најзначајније продуценте и уметничке директоре фестивала, кореографе, играче, представнике плесних академија и стручњаке из области уметничке игре широм света.
Александар Илић у оквиру округлог стола на тему вискошколског образовања у области уметничке представиће Институт за уметничку игру из Београда, а у одабиру програма за 29. БЕЛЕФ фестивал размотриће могућности гостовања две плесне представе које је селектовао на фестивалу у Торонту.

cebef logo cir

ЦЕБЕФ припрема и реализује филмске, музичке и мултимедијалне амбијенталне фестивале са вишедеценијском традицијом.

Оснивач

grb-bg-cir

Контакт


Адреса : Светогорска бб
11000 Београд
Србија
Телефон: +381 11 4039182
Email : info@cebef.rs

Програм - pdf

.program 2019